Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Οι προβληματικές λύσεις προκαλούν μεγαλύτερα προβλήματα....


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Είναι κάτι λιγότερο από ένα χρόνο όταν ο Υπουργός Οικονομικών έδινε δύο σαφέστατες διαβεβαιώσεις….Η πρώτη αφορούσε το περιορισμό του ελλείμματος και η δεύτερη ήταν η έξοδος στις......

Αγορές μέσα στο 2011….
Το έλλειμμα βάσει πληροφοριών θα ξεπερνάει για το 2010 το 10%,(θα ανακοινωθεί επισήμως τη Πέμπτη από τη Εurostat) και μετά το τριπλό χαστούκι της Μοοdys
που προηγήθηκε ,ο Υπουργός των Οικονομικών ανέβαλλε την έξοδο στις Αγορές για το 2012… Το πρόγραμμα έχει καταρρεύσει και η χώρα μοιάζει ακυβέρνητη παρά τα Υπουργικά Συμβούλια και τις διαβεβαιώσεις γιατί όλα τελικώς διαψεύδονται….
Το πρόγραμμα δεν μπορεί να προχωρήσει γιατί όλα «στεγνώνουν» και αν δεν έχεις έσοδα όσες περικοπές κι αν κάνεις είναι αδύνατον να αποπληρώσεις…..
Φυσικά αυτό το πρόβλημα προσπαθούν να το λύσουν με την «αξιοποίηση του ξεπουλήματος της Δημόσιας περιουσίας»(θα μου επιτρέψετε να χρησιμοποιήσω αυτό τον όρο καθ’ ότι τον θεωρώ πολύ πιο δόκιμο από αυτούς που χρησιμοποιεί η Κυβέρνηση και οι Δημοσιογράφοι θέλοντας να ωραιοποιήσουν απλά μια χάλια κατάσταση)…
Σε τέτοιες έκτακτες καταστάσεις όμως, συνέβη και στην Αργεντινή πριν κάποια χρόνια, πάνω στην μανία εισροής χρήματος όλα δίδονται επί πινακίου φακής και σε πολλές περιπτώσεις στο ένα δέκατο της αξίας…….Επίσης μη ξεχνάμε ότι οι τιμές των μετοχών αυτών των εταιρειών είναι υποτιμημένες λόγω της βύθισης των χρηματιστηριακών δεικτών κάτι που ενθαρρύνει μεν τους αγοραστές αλλά ουσιαστικά δεν αντικατοπτρίζεται η πραγματική τους αξία….
Οπότε για άλλη μια φορά θα καταφέρουν οι αρχιτέκτονες του προγράμματος να επιφέρουν μεγαλύτερη ύφεση στη μεσαία τάξη την οποία πλέον δε μπορεί να αντέξει η κοινωνία….
Μήπως λοιπόν θα ήταν καλύτερο να γυρίσουμε στο εθνικό νόμισμα χωρίς να χρεοκοπήσουμε…; Εφ’ όσον δεν πληρούμε πλέον τη Συνθήκη για την Ευρωζώνη καλό είναι ,πριν μπούμε σε δυσσάρεστες περιπέτειες ,να επιστρέψουμε στο εθνικό νόμισμα, να το υποτιμήσουμε ώστε να γίνουμε ανταγωνιστικοί και να αλλάξει το εμπορικό ισοζύγιο…Και όταν με το καλό πληρούμε και πάλι τις προυποθέσεις αυτές να «ξανακλειδώσουμε» μια ισοτιμία και να μη κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος…Φυσικά η χώρα μας θα πληρώνει το χρέος της σε ευρώ και με το ταυτόχρονο εξορθολογισμό σε λίγα χρόνια θα μπορούμε να ενταχθούμε ξανά στην Ευρωζώνη χωρίς τα λάθη του παρελθόντος, πιο ανταγωνιστικοί και πιο μυαλωμένοι από ότι πριν…..



http://pikri-sokolata.blogspot.com/2011/03/blog-post_1617.html
Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Quiz για δυνατούς λύτες.....


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης
Ας κάνουμε μια απλή υπόθεση….Ο Α χρωστάει στο Β 1000 ευρώ….Ο Α και ο Β αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα….Ο Γ (κρατώντας 1000 ευρώ στα χέρια του) πρέπει να αποφασίσει που θα τα δώσει για να είναι όλοι ικανοποιημένοι…..
Η σωστή απάντηση είναι....

προφανής…..Πρέπει να τα δώσει στον Α και να τον υποχρεώσει να αποπληρώσει τον Β…..Έτσι εξασφαλίζει ότι ο Α δεν χρωστάει ενώ ο Β έχει εισπράξει ότι του οφείλεται….
Αν δώσει τα λεφτά στον Β δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στον Α καθώς είναι αυτός που οφείλει και ουσιαστικά τον χρεώνει διπλά αφού ο βασικός χρηματοδότης του Γ είναι ο Α.….
Διευκρινίζοντας αναφέρω: Α= Πολίτης, Β= Τράπεζες , Γ= Κράτος
Φυσικά στη χώρα μας προχώρησε παρακάτω….Από την εποχή του πρώην Πρωθυπουργού ακούμε ότι «Στηρίζουμε τις Τράπεζες για να διοχετεύσουν χρήματα στη πραγματική οικονομία»….Δηλαδή δανείσου για να με σώσεις και όταν θα έχω τα λεφτά που μου έδωσες θα στα δανείσω με τόκο που εγώ θα καθορίσω….
Αυτό ακούγεται γελοίο και όμως είναι η πραγματικότητα που βιώνουμε….
Η ωμή αλήθεια…..Η φτώχεια διευρύνεται, οι αυτοκτονίες πληθαίνουν για να συντηρείται αυτός ο παραλογισμός που είναι τόσο καταστροφικός…..Οι πολιτικοί μας εξακολουθούν να μένουν πιστοί υπήκοοι σε αυτούς που δημιούργησαν τη κρίση(αναλαμβάνοντας υψηλά ρίσκα) και συνεχίζουν να μας καλούν με επικοινωνιακά τερτίπια να συνεχίσουμε τη μάχη για τη σωτηρία του τραπεζικού συστήματος….Αυτό νοούν ως πατρίδα….
Μας καλούν σε θυσίες-ουσιαστικά να διπλοπληρώσουμε για δικά τους λάθη- ενώ οι ίδιοι απολαμβάνουν ιδιότυπες ασυλίες και προστασίες….
Αυτό το σύστημα είναι καταδικασμένο να καταρρεύσει….Αλλά δε μπορούν να το δούν οι οικονομικοί επιτελείς….Είναι απασχολημένοι με τη συντριβή της μεσαίας τάξης….


http://pikri-sokolata.blogspot.com/2011/03/quiz_27.html#more
Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Η Δημοκρατία των Στέλθ και των Τόμαχοκ...


Μιλάμε για την απόλυτη ξευτίλα....Αυτοί που φιλούσαν το χέρι του Καντάφι επί 30 χρόνια, τώρα προσπαθούν να του το κόψουν...Όταν είδαν ότι τα απολυταρχικά καθεστώτα που οι ίδιοι διόρισαν,ανέχτηκαν και....

συνεργάστηκαν δεν τους εξυπηρετούν δημίουργησαν Επαναστάσεις....Στη Λιβύη δε τους βγήκε οπότε έρχονται να επιβάλλουν τη Δημοκρατία των Στέλθ και των Τόμαχοκ....Και αν βρε αδερφέ καταστραφεί και η χώρα ,από ενδεχόμενη γενικευμένης κλίμακας στρατιωτική επιχείρηση, εδώ είναι κατασκευαστικές μας εταιρείες να την ξαναχτίσουν....Μιλάμε για πολιτισμό επιπέδου....

-Σαφώς και τύποι σα το Καντάφι δεν είναι καλοί-χειρότεροι όμως είναι αυτοί που τον "έγλυφαν" τόσα χρόνια για να τον "φτύνουν" σήμερα...



http://pikri-sokolata.blogspot.com/2011/03/blog-post_3864.html#more
Διαβάστε περισσότερα...

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Tι έχεις μπερδέψει ακριβώς Τσάρε...;


Μετά από αέναη προσπάθεια 10 μηνών να μας πείσει η Κυβέρνηση ότι διαπραγματεύεται σκληρά με τη Τρόικα(ασφαλιστικό-μείωση δαπανών-αύξηση φορολογίας)αλλά δυστυχώς η Τρόικα επιμένει σε κάποια θέματα ήρθε....

σήμερα ο Τσάρος να μας πεί ότι η Κυβέρνηση παίρνει τις αποφάσεις...(!!!!)...Βέβαια κάποιος κακοπροαίρετος θα τον κατηγορούσε για αναξιοπιστία αν λάμβανε υπ'όψιν ότι για να γίνει δεκτό το Μνημόνιο,ο απόλυτος Οικονομολόγος όντας βέβαιος για τη σωστή απόφαση να οδηγηθεί η χώρα στο Δ.Ν.Τ.,διατυμπάνιζε παντού έξοδο στις Αγορές το2011(φέτος δηλαδή) αν τηρηθεί το πρόγραμμα....Κι ενώ το πρόγραμμα τηρήθηκε(μη ξεχνάμε τα εύσημα του Δ.Ν.Τ.τους προηγούμενους μήνες) ήρθε το τριπλό χαστούκι Moody's το οποίο βασίστηκε στην ανάγκη της επιμήκυνσης(δηλαδή στο αν θα αποφάσιζε η Ε.Ε. να ξανα-σώσει την Ελλάδα με βαρύ τίμημα δυστυχώς)επειδή όχι μόνο δεν προεξοφλεί η κατάσταση της Οικονομίας έξοδο στις Αγορές αλλά αντιθέτως ήταν απαραίτητο για να αποφύγει δυσσάρεστες περιπέτειες....Αυτά βέβαια θα τα πίστευε κάποιος κακοπροαίρετος, ο Τσάρος απολαμβάνει της απολύτου εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού....Ή μήπως κάνω λάθος...;





http://pikri-sokolata.blogspot.com/2011/03/t_19.html
Διαβάστε περισσότερα...

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Να φύγετε ΟΛΟΙ. ΟΛΟΙ. ΟΛΟΙ.....


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης
Ήρθε η ώρα….Μικρά ψηφοθηρικά κοκοράκια…..Δεν σας έφτασαν 36 χρόνια…;Κυβερνήσεις. μείζονες και ελάσσονες αντιπολιτεύσεις….Τα ίδια και τα ίδια….Ψεύδη για ανάληψη εξουσίας, ειδεχθείς πράξεις μετά και τέλος αλλαγή προσώπων….Και πάλι από την αρχή….Και τα μικρά κόμματα υποδαύλιζαν τη.... «προσπάθεια» βυθισμένα σε ιδεοληψίες και όχι ιδεολογίες…..

Είστε ανεπιθύμητοι….Βουλιάξατε τη χώρα στα χρέη και τολμάτε ακόμη να το παίζετε σωτήρες….;Μπορεί να σας αρέσει ο τίτλος αλλά μη τον περιμένετε από το λαό….Μπορεί να σας τον χαρίσουν οι Αγορές και οι Τράπεζες….
Οι σπουδαίοι αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους…Οι τιποτένιοι τις μεταθέτουν….Κουμάντο στο ταμείο του μαγαζιού κάνει ο καταστηματάρχης…Αυτός δίνει και φταίει περισσότερο από αυτόν που παίρνει….Αν τον κατηγορήσει μετά ότι τα έπαιρνε τζάμπα ενώ του τα «έδινε» για να έχει στήριξη πως θα τον ονομάζατε…:
Σας έφταιγαν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μια ζωή και όχι οι off shore που ήταν αφορολόγητες…..
Παίξατε τα χρήματα των ταμείων, τα χάσατε και μετά καταραστήκατε τις συντάξεις ως δαπάνες που έπρεπε να περικοπούν στα πλαίσια της δημοσιονομικής εξυγίανσης…
Τινάξατε τα πάντα στον αέρα και ήρθατε να μας πείτε κοπρίτες και τζαμπατζήδες…
Καταστήσατε τη Βουλή, από Βουλή των Ελλήνων σε Βουλή των Εργολάβων των Τραπεζιτών και των Μεγαλοδημοσιογράφων και τολμάτε να ζητάτε συναίνεση…;Τολμάτε να ζητάτε ψήφο…;
Tα εξοπλιστικά προγράμματα με τις μίζες των εκατομμυρίων δεν έφταιξαν αλλά το ταμείο του Στρατού και οι αποδοχές των ενστόλων….Και τουλάχιστον αφού τα χρυσοπληρώσαμε για να νιώθουμε ασφαλείς γιατί οι Τούρκικες φρεγάτες αλωνίζουν το Αιγαίο…;Γιατί τα Ίμια είναι γκρίζα ζώνη και γιατί το Καστελόριζο είναι Μεσόγειος….;
Τακιμιάσατε με την Επικοινωνία και τον Συνδικαλισμό…..Όμως οι νέοι «πικετέρος»* είναι ακομμάτιστοι και ασυνδικάλιστοι ….Και έρχονται…. Πρέπει να τους ακούτε και να νιώθετε την ανάσα τους….Όλα πλησιάζουν…Όταν φωνάζαμε να μη φτάσουμε εδώ , εσείς κωφεύατε και ακούγατε τις Τρόικες ή συναινούσατε με τη σιωπή σας ή με τις άναρθρες κραυγές σας….
Συγχαρητήρια για τη συντριβή της μεσαίας τάξης….Και τώρα πουλήστε ότι απέμεινε….
Ο μηχανισμός στήριξης των Αγορών σας περιμένει να τον ενισχύσετε….Η Ε.Ε. χρειάζεται στήριξη και εσείς πρέπει να τη δώσετε….
Ισχυρή Κυβέρνηση δεν είναι όποια έχει στα έδρανα περισσότερους Βουλευτές αλλά εκείνη που διαπραγματεύεται το συμφέρον του Λαού της…Εκείνη που υποτάσσεται στους Πιστωτές της και καθίσταται εκτελεστική Εξουσία τους αλλιώς θα μπορούσε κάποιος να τη χαρακτηρίσει….
Ισχυρή Αντιπολίτευση δεν είναι εκείνη που τυφλά και στείρα επιδίδεται σε τερτίπια ψηφοθηρίας και εννοεί την Ανάπτυξη μέσω των Ξένων Επενδύσεων (του ξεπουλήματος δηλαδή)…..
Τρίτο κόμμα δεν είναι αυτό που δημοσκοπικά φαίνεται επειδή έδωσε πατερίτσα στη Κυνέρνηση και ονειρεύεται κάποιο Υπουργείο αλλά αυτό που κατανοεί τα προβλήματα του λαού καλύτερα από τα προβλήματα των Αγορών….
Αριστερά σίγουρα δεν είναι το θέατρο του παραλόγου που ακούμε….
Γι’ αυτό κύριοι να φύγετε ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ…..

*"πικετέρος":Ανεξάρτητα κινήματα πολιτών στην Αργεντινή την εποχή της κρίσης αλλα και πρίν από αυτή....Όπως είναι εδώ το "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ",οι κάτοικοι της Κερατέας και πολλοί άλλοι που αντιδρούν....





http://pikri-sokolata.blogspot.com/2011/03/blog-post_2280.html
Διαβάστε περισσότερα...

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ε.Ε.:Ασκήσεις Υποταγής.....


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Η ευτυχία που προέκυψε από τα αποτελέσματα της προπαρασκευαστικής Συνόδου Κορυφής για τη Κυβέρνηση(όχι για το λαό) είναι και πρόσκαιρη αλλά και μάταιη….
Τα αποτίμησε τόσο......

καλά όσο τα εκλογικά αποτελέσματα των Περιφερειακών Εκλογών….Όπως ακριβώς τη συνέφερε δηλαδή….
Σε απλά οικονομικά ακόμη και η πιο μικρή Τράπεζα αν έχεις δάνειο και κινδυνεύει να χάσει τα λεφτά της σου ζητάει εμπράγματες εγγυήσεις ….Έτσι λοιπόν και η Ε.Ε. αφού της δώσαμε τις εμπράγματες εγγυήσεις της ιδιωτικοίησης και εκμετάλευσης της δημόσιας περιουσίας «τράβηξαν» το χρόνο αποπληρωμής πιο μακριά -για να έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν τα λεφτά τους- και μείωσαν το επιτόκιο κατά μια μονάδα που μας έκανε να κερδίσουμε 6 δις σε σχέση με το αν παίρναμε την επιμήκυνση και διατηρούσαμε το αρχικό επιτόκιο….Σε σχέση πάντως με το αρχικό Μνημόνιο πληρώνουμε πολλά παραπάνω δις. σε τόκους…
Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν μόνο ένας ανόητος θα πανηγύριζε έτσι….
Αυτό που πέρασε απαρατήρητο όμως είναι ότι δεν πήρε κάτι η Ιρλανδία επειδή αρνήθηκε να ευθυγραμμιστεί με την οικονομική διακυβέρνηση της Ευρώπης…Η ιδιότυπη Χούντα των Βρυξελλών έχει το τρόπο να ασκήσει σφοδρές πιέσεις στις Χώρες μέλη και αυτό είναι επίφοβο….Η Ε.Ε. έχει αποπροσανατολιστεί από τους αρχικούς της σκοπούς και έχει καταστεί μια φαύλη κερδοδκοπική ένωση σε βάρος των λαών της Ευρώπης….Η τυφλή προστασία του Ευρώ είναι εγκληματική….
Και πρέπει να σταμάτησει……
Όσο για το δικό μας θέμα για να επανέλθω θυμήθηκα την Αργεντινή….Μετά τις ευθείες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και το στέγνωμα της Αγοράς, ως μόνη λύση προτάθηκε η «εκποίηση» της Δημόσιας περιουσίας….Η Αργεντινή τότε ήταν η 5η ισχυρότερη οικονομία και παρήγαγε και πετρέλαιο και φυσικό αέριο….Όμως η ασφυξία του Δ.Ν.Τ. τη συνέτριψε και την οδήγησε στη χρεωκοπία…..Ενάμιση χρόνο μετά την έλευση του…Ας αφήσουν λοιπόν κάποιοι τις χαρές και τα πανηγύρια για μετά τη καταιγίδα…..


http://pikri-sokolata.blogspot.com/2011/03/blog-post_4383.html
Διαβάστε περισσότερα...

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Καληνύχτα...‏


Σήμερα είναι το κρίσιμο παιχνίδι. Το μυαλό μου όλη την εβδομάδα γυροφέρνει γύρω από το ντέρμπι....


Όλα ή τίποτα! Ξυπνάω πρωί,παρόλο που χθες έδινα μάχη στα οπαδικά ραδιόφωνα,για να μην χάσω ολόκληρη την μέρα. Σερφάρω στο διαδίκτυο να δω σχόλια και πρωτοσέλιδα! Όλοι με μια φωνή «Σκίστε τους», «Λιώστε τους στο καμίνι», «Ρίξτε την Χούντα». Όχι δεν ξεκίνησε εμφύλιος πόλεμος, ούτε κάποια κοινωνική επανάσταση..είπαμε σε λίγες ώρες ξεκινάει η μητέρα των μαχών.

Φοράω κασκόλ, και ζακέτα με κουκούλα. Η πορεία θα ξεκινήσει από το σύνδεσμο, λίγα μέτρα παρακάτω. Έχουμε πληροφορίες ότι μπορεί να είναι μαζεμένοι στο πάρκο, συνεπώς θέλει προσοχή και ετοιμότητα. Θα τους πατήσουμε..σήμερα δεν τους σώζει κανένας..εμείς ή κανείς! Πολλοί δεν έχουν εισιτήριο, δεν βαριέσαι θα τα βρούμε έξω από το γήπεδο… ένα ντου και όλα τελείωσαν. Έτσι κι αλλιώς οι άντρες της ασφάλειας του γηπέδου είναι δικοί μας, είναι ένας από εμάς και αδερφός δεν πειράζει αδερφό.

Μα, που πάω; Ξέχασα να παίξω στοίχημα. Έχω σίγουρα σημεία για το βράδυ και φυσικά την ομαδάρα μου! Ο Πρόεδρος είπε, σήμερα το πρωτάθλημα τελειώνει. Σήμερα θα διαλύσουμε τις κότες! Μάλιστα υποσχέθηκε στους παιχταράδες μας 1.000.000 ευρώ πριμ αν καθαρίσουν τις μαϊμούδες. Να είναι καλά η Προεδράρα που δεν κολώνει πουθενά και δεν φοβάται τίποτα. Ήρθε για να μείνει, για να σηκώσουμε το 70ο, το 71ο..όλα θα τα πάρουμε..Ο Θεος να του δίνει δύναμη και καράβια να φέρνει παιχταράδες, να βγαίνουμε champions league, να σηκώνουμε τις κούπες και να στήσουμε την δυναστεία μας!

Το παιχνίδι ξεκινάει! Δυσκολεύομαι να ανασάνω από τα καπνογόνα. Το κοράκι δεν σφυρίζει έδρα, αλλά από το ποτό και την ένταση δεν μπορώ να τον πετύχω ούτε με το μπουκάλι.. Κόρνερ..ευκαιρία να ξεσπάσω στον προδότη που μέχρι πέρυσι δήλωνε παίχτης-οπαδός και το καλοκαίρι πούλησε την ψυχή του στο διάολο! Ξεπουλήθηκε για λίγα ευρώ!

Το παιχνίδι τελείωσε. Τους πηδήξαμε, μπουκάρω στον αγωνιστικό χώρο να αγκαλιάσω τους παιχταράδες μου! Γυρίζω σπίτι να δω τις κυριακάτικες αθλητικές εκπομπές. Δεν ήταν πέναλτυ; Τι λες ρε φίλε; Ούτε κόκκινη, και τι έγινε για τα δύο λανθασμένα οφ σάιντ! Η Ομαδάρα να είναι καλά! Τι σημασία έχουν αυτά! Αήττητοι για 7 συνεχόμενα χρόνια..κάτι μαγικό.. Σου το είπα ο Πρόεδρος δεν αστειεύεται..άσε που φύγανε σαν τα ποντίκια! Ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο. Το άλλο σαββατοκύριακο κρίσιμο παιχνίδι στην επαρχία! Θα είμαστε όλοι δίπλα το ζήτησε και ο προπονητής! Άλλωστε και ο επιθετικός μας είπε σε αποκλειστική συνέντευξη ότι θα τους τιμωρήσει μέσα στο σπίτι τους για τον άδικο αποκλεισμό στο κύπελλο!

Ξημερώνει Δευτέρα! Γουστάρω να περνάω από τα περίπτερα! Διαβάζω για
«κλαρίνα», «αποδείξεις» και «πελάτες», σαν αυτούς που έχουν καιρό να μπουν στο μαγαζί μου. Ο πρόεδρος έδωσε τα χρήματα. Έκανε και καζούρα, ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκαιο! Έτσι τον θέλω, ΑΦΕΝΤΙΚΟ! Μάλιστα στο ημίχρονο επισκέφτηκε και τον τύπο με την σφυρίχτρα, για να τον συνετίσει.. Εδώ δεν περνούν αυτά!!Κομμένα όσα που ξέρατε.

Τι κι αν πηγαίνω στην δουλειά και έχουν διώξει τους μίσους;
Τι κι αν παίρνω 500 ευρώ,χωρίς ασφάλεια..
Τι κι αν καπνίζουν πούρα και εγώ μόλις μετά βίας αγοράζω ένα πακέτο τσιγάρα..
Τι κι αν κινδυνεύω στο σπίτι μου και αυτοί έχουν 4-5 φουσκωτούς από πίσω;
Τι κι αν δυσκολεύομαι να φροντίσω την οικογένεια μου και αυτοί ρίχνουν εκατομμύρια στο τραπέζι, ως ένδειξη δύναμης.
Τι κι αν μολύνουν,διαλύουν,στήνουν,εκβιάζουν,φοροδιαφεύγουν,απειλούν και καθοδηγούν επεισόδια,επιθέσεις άνανδρες χωρίς ηθικούς φραγμούς .
Ο θεο€ να έχει καλά την προεδραρα να είναι Καλά , η ομάδα να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμα της και εσύ καημένε ,ανίδεε φίλαθλε-οπαδέ αγωνίσου αλλά μην ξεχνάς να κοιμάσαι τον ύπνο,τον ύπνο του δικαίου...

Υ.Γ. καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο,εμείς θα είμαστε εκεί δίπλα σου να σε νανουρίζουμε..!

http://mpalakia.blogspot.com/2011/03/blog-post_13.html


Διαβάστε περισσότερα...